About us

Interns-Abroad is een stagebemiddelingsbureau dat studenten helpt bij het zoeken van een passende stage en/of afstudeeropdracht in het buitenland, Azië of Europa. Ons team bestaat uit twee jonge, gemotiveerde mannen, die allebei stage hebben gelopen in het buitenland. Ons ultieme doel is om iedereen de kans te geven dit óók te ervaren en een fantastisch avontuur te beleven. Vooralsnog richten wij ons op (bijna) alle landen in Europa en Azië.

An internship abroad is not only an unforgettable experience as well as a real adventure, but it does so much more to you. It is incredibly good for your career, personal growth and language development. Going into the world and meeting new people, getting to know different cultures and much more. We believe that every student is entitled to experience this and we would be delighted to support you in doing so!

Read moreView all internships

Tom

Mijn naam is Tom, ik ben 27 jaar en heb de opleiding Small Business & Retail Management afgerond. Tijdens deze studie heb ik een stage gelopen in Engeland. Een onwijs leerzame, maar ook hele leuke ervaring en toevoeging op mijn studie. Ik wil iedereen kunnen laten ervaren hoe het is om in het buitenland stage te lopen.

Ik ben een tijd werkzaam geweest in de recruitment. Ik weet dus alles over het proces van werving en selectie. Dat in combinatie met mijn enthousiasme voor het continent Azië, maakt mij een gedreven stageconsultant binnen Interns-Abroad.

Frank

Ik ben Frank, 25 jaar en afgestudeerd in commerciële economie. Mijn stage heb ik mogen lopen in Nieuw-Zeeland. Die stage heeft mij overtuigd van de waarde van een buitenlandstage voor de persoonlijke ontwikkeling en de carrièrekansen.

Ik heb ervaring binnen de sales en ben vaardig in de acquisitie van opdrachten voor jou als student. Samen met mijn reislust, het liefst naar Zuidoost-Azië of centraal Amerika, maakt mij dat een enthousiaste stageconsultant bij Interns-Abroad.

How does it work
at Interns-Abroad?

Highlighted internships

Stage Dubai

Internship Dubai - Online marketer

Voor een bedrijf in Dubai zijn we een opzoek naar een online marketing stagiair. Een marketingstage in Dubai is de perfecte manier om aan de slag...
Stage Koh Phangan

Internship Koh Phangan - Media Creator

Stage lopen op het tropische eiland Koh Phangan in Thailand? Voor een online magazine zijn wij op zoek naar een social media specialist...
stage lopen thailand

Internship Thailand - Pedagogy

Voor een internationale school in Thailand zijn we opzoek naar een docent of pedagogisch medewerker in opleiding. Je gaat les geven aan kinderen...

No post found

Looking for an internship abroad?

Interns-Abroad offers a wide range of internships in different destinations in Asia and Europe.

View destinations