Voor bedrijven

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar meewerk- of afstudeerstagiairs?

Wij zijn altijd op zoek naar plekken waar we onze enthousiaste en gemotiveerde studenten kunnen plaatsen. Ons grootste doel is om zowel u als de studenten volledig te helpen, begeleiden en ondersteunen in het aangaan van een stageovereenkomst en alles wat erbij komt kijken.

Wij werken transparant, zonder contracten. Zo kunt u bij ons terecht voor een eenmalige plaats, maar kunt u uiteraard vaker gebruik maken van onze diensten en ondersteuning.

Read moreContact

Wat zijn de voordelen van een samenwerking met Interns-Abroad?

  • Een frisse blik van een stagiair op de bedrijfsprocessen.
  • Het werven van een gemotiveerde stagiair kost tijd. Het schrijven van een vacature, het inplannen van gesprekken en het kiezen van de juiste kandidaat. Wij nemen dit proces graag bij u uit handen.
  • Daarbij stellen wij alleen studenten voor die echt een match kunnen zijn. Zo kunt u waardevolle sollicitatiegesprekken voeren.
  • Bij Interns-Abroad zit u niet vast aan contracten.
  • Interns-Abroad zal altijd betrokken blijven tijdens de stage. Zowel naar de stagiair, als naar u.

Hoe gaan wij bij Interns-Abroad te werk?

1

Intakegesprek

Wij voeren intakegesprekken. Zo leren wij elkaar beter kennen en kan er een duidelijk beeld worden gemaakt van u en uw bedrijf.
2

Vacature aanbieden

Samen bespreken we de opdracht die u heeft. Op basis daarvan schrijven wij een vacaturetekst, plaatsen wij die online en gaan wij op zoek naar passende studenten.
3

Selectie

Wij voeren van tevoren gesprekken met de studenten. Vervolgens stellen wij alleen de studenten aan u voor die naar onze mening goed passen.

Highlighted internships

Stage Dubai

Internship Dubai - Online marketer

We are looking for an online marketing intern for a company based in Dubai. A marketing internship in Dubai is the perfect way to get started ....
Stage Koh Phangan

Internship Koh Phangan - Media Creator

Do you want to do your internship on the tropical island Koh Phangan in Thailand? For an online magazine, we are looking for a social media specialist. ...
stage lopen thailand

Internship Thailand - Pedagogy

For an international school in Thailand we are looking for a teacher or educational assistant in training. You will be teaching children ...

No post found

Bent u op zoek naar stagiairs?

Neem contact op met Interns-Abroad voor meer informatie.

Contact us