Stage Sri Lanka.
Wat kun je verwachten?

Ben je aan het overwegen om in het buitenland stage te lopen, maar wil je iets meer weten over het stageland? Op deze pagina vind je wat nuttige informatie over stage in Sri Lanka.

Naast wat algemene info over het land krijg je hier ook een impressie over de cultuur en handige weetjes over waar je aan moet denken voordat je klaar bent om te vertrekken! Natuurlijk kun je voor meer informatie altijd contact met ons opnemen!

Stage Sri Lanka

  • No suitable internship? Refund your money!
  • Persoonlijk advies voor en tijdens je stage
Schrijf je nu in!
stage Sri Lanka

Stage in Sri Lanka

Sri Lanka wordt ook wel de parel van de Indische Oceaan genoemd en dat is niet voor niets! Het is een veelzijdig eiland met prachtige natuur waar je oog in oog kan komen te staan met olifanten en tijgers. Daarnaast is het kenmerkend met haar mooie boeddhistische tempels en brede zandstranden met helderblauw water waar je uitstekend kan duiken en snorkelen. Met de opkomende hospitality business heeft het alle ingrediënten voor een fantastische tijd. Bekijk het vacatureoverzicht voor stages in Sri Lanka.

Stage Sri Lanka: Bedrijfscultuur

De mensen in Sri Lanka zijn vriendelijk en gastvrij. Waar wij Nederlanders uit een cultuur komen waar tijd geld is en afspraken punctueel dienen te worden nagekomen, is dat in Sri Lanka net even iets anders. Niet dat ze altijd te laat komen, ze kunnen net zo goed een uur eerder zijn als ze niks te doen hadden. Ongeveer 80% van de bevolking is Boeddhist. Dit is het grote merendeel van de bevolking. Het Boeddhisme wordt dan ook niet als religie gezien maar meer als een levensovertuiging. Mocht je gaan lunchen met je collega’s gebruik dan altijd zoveel mogelijk je rechterhand. De linkerhand wordt als onrein gezien omdat je hiermee je achterwerk wast.

Stage Sri Lanka: Accommodatie

Het vinden van je tijdelijke thuis, is de laatste stap voor je op Stage in Sri Lanka gaat. Als vast staat waar en wanneer je stage gaat lopen, gaan we hier mee aan de slag. Wij assisteren je hierbij door je te adviseren. Wij letten hierbij op prijs, locatie én niet geheel onbelangrijk: dat je terechtkomt op een plek die je leuk vindt, met veel medestudenten/stagiaires.

Het wonen in Azië is een stuk goedkoper als wonen in Nederland. Per maand betaal je tussen de €300 en €500. Voor dit geld heb je een appartement in een complex met luxe faciliteiten zoals een fitness, zwembad en sauna. We raden studenten aan om pas een contract te ondertekenen als je er bent, zodat je de woonruimte zelf kunt beoordelen en of die voldoet aan je eisen.

Schrijf je nu in!
Stage in Sri Lanka

Extra informatie

Visum hulp
Om stage in Sri Lanka te lopen heb je een visum nodig. Als jij je hebt ingeschreven en we hebben een stage voor je gevonden, is het tijd om hier mee aan de slag te gaan. Uiteraard assisteren wij je hiermee zodat jij zorgeloos aan je stage-avontuur kan beginnen.

Insurance
Of je nou naar Frankrijk of Australië gaat: je blijft altijd in Nederland verzekerd als je minder dan acht maanden weg bent in één jaar. Daarnaast moet je ook nog een (reis)verzekering afsluiten voor het land waar je stage gaat lopen. Hier kun jij bijvoorbeeld kijken naar een Globetrotter verzekering van Allianz.

Cost of living
Ga er vanuit dat je tijdens je stage in Sri Lanka maandelijks ongeveer €850 kwijt bent aan vaste kosten zoals huur, eten, telefoon en kleren. Dit kan iets hoger uitvallen in de grotere steden zoals Colombo.

Highlighted internships

Stage Dubai

Internship Dubai - Online marketer

We are looking for an online marketing intern for a company based in Dubai. A marketing internship in Dubai is the perfect way to get started ....
Stage Koh Phangan

Internship Koh Phangan - Media Creator

Do you want to do your internship on the tropical island Koh Phangan in Thailand? For an online magazine, we are looking for a social media specialist. ...
stage lopen thailand

Internship Thailand - Pedagogy

For an international school in Thailand we are looking for a teacher or educational assistant in training. You will be teaching children ...

No post found

Is your ideal internship abroad not among them?

Is the country or city of your dream internship not on the list? Absolutely no problem, just let us know where in Asia or Europe you would like to do your internship. And we will do our best to find the perfect match.

Get in touch with us!