Stage Singapore.
Wat kun je verwachten?

Ben je aan het overwegen om in het buitenland stage te lopen, maar wil je iets meer weten over het stageland? Op deze pagina vind je wat nuttige informatie over je stage in Singapore.

Naast wat algemene info over het land krijg je hier ook een impressie over de cultuur en handige weetjes over waar je aan moet denken voordat je klaar bent om te vertrekken! Natuurlijk kun je voor meer informatie altijd contact met ons opnemen!

Stage Singapore

  • No suitable internship? Refund your money!
  • Persoonlijk advies voor en tijdens je stage
Schrijf je nu in!
stage Singapore

Stage in Singapore

Er zijn veel redenen om in Singapore stage te lopen! Singapore is één van de rijkste landen van de wereld en wordt vaak beschreven als een van de veiligste en schoonste steden ter wereld. Niet gek dus dat het steeds populairder wordt onder Nederlandse studenten. In Singapore zijn veel internationale bedrijven gevestigd en is de voertaal Engels. Het is de thuisbasis van enkele van ’s werelds beste bedrijven en organisaties, waardoor stagiairs voldoende mogelijkheden hebben om te netwerken en waardevolle werkervaring op te doen. Engels. Door de bloeiende economie is er veel vraag naar stagiaires. Naast dat je een geweldige tijd tegemoet gaat, staat een internationale stage ook nog eens ontzettend goed op je CV. Bekijk het vacatureoverzicht voor stages in Singapore.

Stage Singapore: Bedrijfscultuur

Zoals al eerder genoemd werd is Singapore een welvarend land en daarbij hoort hard werken. Niet veel vergaderen maar daadkrachtig te werk gaan kenmerkt Singapore. Is er niet genoeg ruimte? Dan bouw je maar omhoog. Licht er een snelweg in de weg? Geen probleem we gaan er wel omheen. Singapore kent veel internationale bedrijven met mensen van over de hele wereld waardoor de bedrijfsvoering er verschillend aan toe kan gaan.

Stage Singapore: Accommodatie

Het vinden van je tijdelijke thuis, is de laatste stap voor je op stage in Singapore gaat. Als vast staat waar en wanneer je stage gaat lopen, gaan we hier mee aan de slag. Wij assisteren je hierbij door je te adviseren. Wij letten hierbij op prijs, locatie én niet geheel onbelangrijk: dat je terechtkomt op een plek die je leuk vindt, met veel medestudenten/stagiaires.

De accommodatie kosten in Singapore zijn relatief hoog in vergelijking met andere  Aziatische landen. Het is mogelijk om op een campus te wonen met andere internationale studenten voor ongeveer €600,- per maand. Mocht je behoefte hebben aan iets meer privacy, dan kun je ook one-bedroom studio huren in het centrum. De huurprijs start vanaf ongeveer €900,- per maand.

Schrijf je nu in!
Stage in Singapore

Extra informatie

Visum hulp
Om stage in Singapore te lopen heb je een visum nodig. Als jij je hebt ingeschreven en we hebben een stage voor je gevonden, is het tijd om hier mee aan de slag te gaan. Uiteraard assisteren wij je hiermee zodat jij zorgeloos aan je stage-avontuur kan beginnen.

Insurance
Of je nou naar Frankrijk of Australië gaat: je blijft altijd in Nederland verzekerd als je minder dan acht maanden weg bent in één jaar. Daarnaast moet je ook nog een (reis)verzekering afsluiten voor het land waar je stage gaat lopen. Hier kun jij bijvoorbeeld kijken naar een Globetrotter verzekering van Allianz.

Cost of living
Je kunt er vanuit gaan dat je tijdens je stage in Singapore maandelijks ongeveer €1000 kwijt bent aan vaste kosten zoals huur, eten, telefoon en leuke activiteiten. Vooral de huurprijzen verschillen natuurlijk erg per buurt. Mocht je op een campus gaan wonen dan is de mogelijkheid om in het centrum te wonen. Voor een one-bedroom studio raden we je aan buiten het centrum te zoeken.

Highlighted internships

Stage Dubai

Internship Dubai - Online marketer

We are looking for an online marketing intern for a company based in Dubai. A marketing internship in Dubai is the perfect way to get started ....
Stage Koh Phangan

Internship Koh Phangan - Media Creator

Do you want to do your internship on the tropical island Koh Phangan in Thailand? For an online magazine, we are looking for a social media specialist. ...
stage lopen thailand

Internship Thailand - Pedagogy

For an international school in Thailand we are looking for a teacher or educational assistant in training. You will be teaching children ...

No post found

Is your ideal internship abroad not among them?

Is the country or city of your dream internship not on the list? Absolutely no problem, just let us know where in Asia or Europe you would like to do your internship. And we will do our best to find the perfect match.

Get in touch with us!