Stage Denemarken.
Wat kun je verwachten?

Ben je aan het overwegen om in het buitenland stage te lopen, maar wil je iets meer weten over het stageland? Op deze pagina vind je wat nuttige informatie over stage in Denemarken.

Naast wat algemene info over het land krijg je hier ook een impressie over de cultuur en handige weetjes over waar je aan moet denken voordat je klaar bent om te vertrekken! Natuurlijk kun je voor meer informatie altijd contact met ons opnemen!

Stage Denemarken

  • No suitable internship? Refund your money!
  • Persoonlijk advies voor en tijdens je stage
Schrijf je nu in!
stage Denemarken

Stage in Denemarken

Denemarken staat keer op keer weer in de top-3 “happiest countries”. Niet verrassend dat de Denen wél een vertaling hebben voor “gezelligheid”: Hygge. Ook heeft Denemarken een rijke Viking geschiedenis en kent het schitterende landschappen. Net als in Nederland is de landbouw een van de grootste sectoren. Bekijk het vacatureoverzicht voor stages in Denemarken.

Stage Denemarken: bedrijfscultuur

De Denen lijken veel op Nederlanders als het gaat om de omgang tijdens het zakendoen. We zijn beiden punctueel als het om tijd gaat en doorgaans hangt er een informeel sfeertje binnen de onderneming. Wil je dus wél naar het buitenland, maar heb je minder zin je erg te moeten aanpassen aan een andere cultuur? Zoek niet verder en ga het avontuur aan in Denemarken!

Stage Denemarken: accommodatie

Het vinden van je tijdelijke thuis, is de laatste stap voor je op stage in Denemarken gaat. Als vast staat waar en wanneer je stage gaat lopen, gaan we hier mee aan de slag. Wij assisteren je hierbij door je te adviseren. Wij letten hierbij op prijs, locatie én niet geheel onbelangrijk: dat je terechtkomt op een plek die je leuk vindt, met veel medestudenten/stagiaires.

De accommodatiekosten verschillen natuurlijk per stad en liggen ook aan de gestelde eisen. Het is mogelijk om in een one-bedroom studio te wonen voor zo’n €700 per maand. Voordeel van dit soort accommodatie is dat je vaak in een complex leeft met andere studenten.

Schrijf je nu in!
Stage in denemarken

Extra informatie

Visum hulp
Om stage in Denemarken te lopen heb je geen visum nodig. Je kunt met je paspoort of ID vrij door de EU reizen!

Insurance
Of je nou naar Frankrijk of Australië gaat: je blijft altijd in Nederland verzekerd als je minder dan acht maanden weg bent in één jaar. Daarnaast moet je ook nog een (reis)verzekering afsluiten voor het land waar je stage gaat lopen. Hier kun jij bijvoorbeeld kijken naar een Globetrotter verzekering van Allianz.

Cost of living
Ga er vanuit dat je tijdens je stage in Denemarken maandelijks ongeveer €1100 kwijt bent aan vaste kosten zoals huur, eten, telefoon en leuke activiteiten. Dit kan iets hoger uitvallen in de grotere steden zoals Kopenhagen.

Highlighted internships

Stage Dubai

Internship Dubai - Online marketer

Voor een bedrijf in Dubai zijn we een opzoek naar een online marketing stagiair. Een marketingstage in Dubai is de perfecte manier om aan de slag...
Stage Koh Phangan

Internship Koh Phangan - Media Creator

Stage lopen op het tropische eiland Koh Phangan in Thailand? Voor een online magazine zijn wij op zoek naar een social media specialist...
stage lopen thailand

Internship Thailand - Pedagogy

Voor een internationale school in Thailand zijn we opzoek naar een docent of pedagogisch medewerker in opleiding. Je gaat les geven aan kinderen...

No post found

Is your ideal internship abroad not among them?

Is the country or city of your dream internship not on the list? Absolutely no problem, just let us know where in Asia or Europe you would like to do your internship. And we will do our best to find the perfect match.

Get in touch with us!