Stage Engeland.
Wat kun je verwachten?

Ben je aan het overwegen om in het buitenland stage te lopen, maar wil je iets meer weten over het stageland? Op deze pagina vind je wat nuttige informatie over stage in Engeland .

Naast wat algemene info over het land krijg je hier ook een impressie over de cultuur en handige weetjes over waar je aan moet denken voordat je klaar bent om te vertrekken! Natuurlijk kun je voor meer informatie altijd contact met ons opnemen!

Stage Engeland

  • No suitable internship? Refund your money!
  • Persoonlijk advies voor en tijdens je stage
Schrijf je nu in!
stage engeland

Stage in Engeland

Wil jij je Engels graag verbeteren, maar niet te ver van huis reizen? Dan is Engeland een uitermate geschikt land om stage te lopen. Engeland staat bekend om hun rode dubbeldekker bussen, de thee drink cultuur en uiteraard het typische Engelse ontbijt. Maar wat mensen vaak niet weten is dat Engeland één de grootste handelspartners is van Nederland. De Engelsen houden van gezelligheid en staan ook bekend om hun publeven. Het is dan ook gebruikelijk om vrijdagmiddag met z’n allen de pub in te gaan. Bekijk het vacatureoverzicht voor stages in Engeland.

Stage Engeland: bedrijfscultuur

De Engelse cultuur staat bekend om haar om haar beleefdheid. Er bestaat geen jij of u vorm in de Engelse taal, maar zo gebruiken Engelsen wel vaak de woorden please and thank you in een zin. Bij een eerste ontmoeting zul je ook niet snel over persoonlijke kwesties praten maar gebeurt dit vaker bij een volgende ontmoeting. Je kunt stellen dat in dat opzicht de Engelsen wat zakelijker zijn dan de gemiddelde Nederlander.

Stage Engeland: accommodatie

Het vinden van je tijdelijke thuis, is de laatste stage voor je op stage in Engeland gaat. Als vast staat waar en wanneer je stage gaat lopen, gaan we hier mee aan de slag. Wij assisteren je hierbij door je te adviseren. Wij letten hierbij op prijs, locatie én niet geheel onbelangrijk: dat je terechtkomt op een plek die je leuk vindt, met veel medestudenten/stagiaires.

De accommodatie kosten verschillen natuurlijk per stad en liggen ook aan de gestelde eisen. Het is mogelijk om in een one-bedroom studio te wonen voor zo’n €700 per maand. Voordeel van dit soort accommodatie is dat je vaak in een complex leeft met andere studenten.

Schrijf je nu in!
stage in engeland

Extra informatie

Visum hulp
Om stage in Engeland te lopen heb je geen visum nodig. Je kunt met je paspoort of ID vrij door de EU reizen!

Insurance
Of je nou naar Frankrijk of Australië gaat: je blijft altijd in Nederland verzekerd als je minder dan acht maanden weg bent in één jaar. Daarnaast moet je ook nog een (reis)verzekering afsluiten voor het land waar je stage gaat lopen. Hier kun jij bijvoorbeeld kijken naar een Globetrotter verzekering van Allianz.

Cost of living
Ga er vanuit dat je tijdens je stage in Engeland maandelijks ongeveer €1000 kwijt bent aan vaste kosten zoals huur, eten, telefoon en leuke activiteiten. Dit kan iets hoger uitvallen in de grotere steden zoals London.

Highlighted internships

Stage Dubai

Internship Dubai - Online marketer

We are looking for an online marketing intern for a company based in Dubai. A marketing internship in Dubai is the perfect way to get started ....
Stage Koh Phangan

Internship Koh Phangan - Media Creator

Do you want to do your internship on the tropical island Koh Phangan in Thailand? For an online magazine, we are looking for a social media specialist. ...
stage lopen thailand

Internship Thailand - Pedagogy

For an international school in Thailand we are looking for a teacher or educational assistant in training. You will be teaching children ...

No post found

Is your ideal internship abroad not among them?

Is the country or city of your dream internship not on the list? Absolutely no problem, just let us know where in Asia or Europe you would like to do your internship. And we will do our best to find the perfect match.

Get in touch with us!