Hoe het werkt

Bij Interns-Abroad gaan wij op een vaste manier te werk.

Ons proces bestaat uit 6 stappen, van het inschrijven tot het vertrek. Met deze stappen is het duidelijk wat er wanneer gebeurt en waar je aan toe bent. Ons uitgangspunt is het vinden van een kwalitatieve stageplek die aansluit bij jouw wensen.

Lees meer

Inschrijven

Om je in te schrijven en het avontuur van jouw buitenlandse stage te beginnen, vul je simpelweg het inschrijfformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met je op om een online intakegesprek te plannen.

InschrijvenContact

Het intakegesprek

Tijdens het online intakegesprek leren we elkaar wat beter kennen en bespreken we waar je precies naar op zoek bent. Denk hierbij aan welk land in Azië of Europa jouw voorkeur heeft voor jouw buitenlandse stage, persoonlijke interesses, eventuele stageopdracht, eisen vanuit school en nog meer. Op basis van alle informatie die wij krijgen vanuit het gesprek, stellen wij een persoonlijk profiel van jou op om de perfecte stage te vinden. Uiteraard helpen we jou ook met het opmaken van jouw cv en een eventuele motivatiebrief.

Stagevoorstellen

Aan de hand van het profiel dat we na het intakegesprek hebben opgesteld, zoeken wij een passende stageplek die voldoet aan jouw eisen. Vervolgens zullen we jou een selectie aan stagebedrijven voorleggen, waarna jij jouw keuze kan maken.

Bekijk vacatures

Sollicitatiegesprek

Keuze gemaakt? Tof! Dan is het tijd voor een online sollicitatiegesprek. Wij plannen een afspraak met het stagebedrijf voor jou in, zodat er gekeken kan worden of er daadwerkelijk een match is.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom zijn wij er om jou te begeleiden en te helpen. We helpen je onder andere met het visum, het vliegticket, de huisvesting en het vervoer van het vliegveld naar jouw nieuwe woonplek. Daarnaast kunnen we jou ook ondersteunen met het financiële plan.

 Wat moet er dus allemaal geregeld worden?

  • Visum aanvragen
  • Vliegticket
  • Huisvesting
  • Verzekeringen
  • Bankzaken
  • Studiefinanciering/ studiebeurs
  • Reisinformatie en handige tips voor op locatie

Tijd voor jouw stage!

Als alles geregeld is, kun jij met een gerust hart beginnen aan jouw avontuur! Uiteraard stopt onze hulp nu niet. Tijdens jouw buitenlandse stage kun je altijd bij ons terecht voor al jouw vragen en bieden we de nodige informatie om jouw tijd zo leuk en leerzaam mogelijk te maken. Wellicht komen we zelfs nog even bij jouw stage op bezoek!

InschrijvenContact

Uitgelichte stages

Stage Dubai

Stage Dubai – Online Marketeer

Voor een bedrijf in Dubai zijn we een opzoek naar een online marketing stagiair. Een marketingstage in Dubai is de perfecte manier om aan de slag...
Stage Koh Phangan

Stage Koh Phangan- Media Creator

Stage lopen op het tropische eiland Koh Phangan in Thailand? Voor een online magazine zijn wij op zoek naar een social media specialist...
stage lopen thailand

Stage Thailand – Pedagogiek

Voor een internationale school in Thailand zijn we opzoek naar een docent of pedagogisch medewerker in opleiding. Je gaat les geven aan kinderen...

No post found

Op zoek naar een stage in het buitenland?

Interns-Abroad biedt een groot aantal stages in verschillende bestemmingen in Azië en Europa.

Bekijk de bestemmingen