Informatie voor ouders

Uw zoon of dochter gaat op stagereis naar het buitenland! 

De één zal naar ons buurland gaan, de ander zal misschien de stap wel zetten in Zuid-Oost Azië. In beide gevallen valt er er veel te regelen en daar willen we jullie als ouders graag bij betrekken!

Over Interns-Abroad

Interns-Abroad is een stagebemiddelingsbureau die namens de student op zoek gaat naar een passende stage in het buitenland. Wij hebben een grote liefde voor reizen en geloven oprecht dat het de student zelf en zijn of haar carrièrekansen naar een hoger niveau kan tillen. Wij houden hoge standaarden aan als het gaat om de kwaliteit van de stage én de veiligheid van de student. Wij screenen alle bedrijven waarbij wij stageplekken hebben en hebben hier nauw contact mee tijdens de stage. Daarnaast letten wij bij het zoeken naar huisvesting goed in wat voor buurt de student terecht komt.

Meer over ons

Een stagebemiddelingsbureau wordt vaak verkozen boven het regelen via school. Dit heeft meerdere redenen. Vaak is de database van de scholen erg beperkt. Daarnaast wordt de student voor de rest aan zijn of haar eigen lot overgelaten.

Allereerst willen we je graag verwijzen naar het stappenplan en naar de algemene voorwaarden. Hier staat duidelijk uitgelegd welke procedure we hanteren en hoe dit allemaal in zijn werking gaat.

Mochten er toch onduidelijkheden zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen op info@interns-abroad.nl of even bellen naar +31 6 123 456 78!

Neem contact met ons op

Hoe werkt een buitenlandstage
bij Interns-Abroad?

Op zoek naar een stage in het buitenland?

Interns-Abroad biedt een groot aantal stages in verschillende bestemmingen in Azië en Europa.

Bekijk de bestemmingen