Voor bedrijven

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar meewerk- of afstudeerstagiairs?

Wij zijn altijd op zoek naar plekken waar we onze enthousiaste en gemotiveerde studenten kunnen plaatsen. Ons grootste doel is om zowel u als de studenten volledig te helpen, begeleiden en ondersteunen in het aangaan van een stageovereenkomst en alles wat erbij komt kijken.

Wij werken transparant, zonder contracten. Zo kunt u bij ons terecht voor een eenmalige plaats, maar kunt u uiteraard vaker gebruik maken van onze diensten en ondersteuning.

Lees meerContact

Wat zijn de voordelen van een samenwerking met Interns-Abroad?

  • Een frisse blik van een stagiair op de bedrijfsprocessen.
  • Het werven van een gemotiveerde stagiair kost tijd. Het schrijven van een vacature, het inplannen van gesprekken en het kiezen van de juiste kandidaat. Wij nemen dit proces graag bij u uit handen.
  • Daarbij stellen wij alleen studenten voor die echt een match kunnen zijn. Zo kunt u waardevolle sollicitatiegesprekken voeren.
  • Bij Interns-Abroad zit u niet vast aan contracten.
  • Interns-Abroad zal altijd betrokken blijven tijdens de stage. Zowel naar de stagiair, als naar u.

Hoe gaan wij bij Interns-Abroad te werk?

1

Intakegesprek

Wij voeren intakegesprekken. Zo leren wij elkaar beter kennen en kan er een duidelijk beeld worden gemaakt van u en uw bedrijf.
2

Vacature aanbieden

Samen bespreken we de opdracht die u heeft. Op basis daarvan schrijven wij een vacaturetekst, plaatsen wij die online en gaan wij op zoek naar passende studenten.
3

Selectie

Wij voeren van tevoren gesprekken met de studenten. Vervolgens stellen wij alleen de studenten aan u voor die naar onze mening goed passen.

Uitgelichte stages

Stage Dubai

Stage Dubai – Online Marketeer

Voor een bedrijf in Dubai zijn we een opzoek naar een online marketing stagiair. Een marketingstage in Dubai is de perfecte manier om aan de slag...
Stage Koh Phangan

Stage Koh Phangan- Media Creator

Stage lopen op het tropische eiland Koh Phangan in Thailand? Voor een online magazine zijn wij op zoek naar een social media specialist...
stage lopen thailand

Stage Thailand – Pedagogiek

Voor een internationale school in Thailand zijn we opzoek naar een docent of pedagogisch medewerker in opleiding. Je gaat les geven aan kinderen...

No post found

Bent u op zoek naar stagiairs?

Neem contact op met Interns-Abroad voor meer informatie.

Neem contact op