Wie zijn wij?

Interns-Abroad is een stagebemiddelingsbureau dat studenten helpt bij het zoeken van een passende stage en/of afstudeeropdracht in het buitenland, Azië of Europa. Het team bestaat uit reislustige ontdekkers die allemaal hun stage in het buitenland gelopen hebben. Ons ultieme doel is om iedereen de kans te geven dit óók te ervaren en een fantastisch avontuur te beleven. Vooralsnog richten wij ons op (bijna) alle landen in Europa en Azië.

Een buitenlandstage is niet alleen een onvergetelijke ervaring en een echt avontuur, maar doet zoveel meer met je. Het is ontzettend goed voor jouw carrière, persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling van een taal. Het onbekende aangaan, nieuwe mensen leren kennen, kennis maken met verschillende culturen en zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Wij staan ervoor dat iedere student recht heeft dit te ervaren en als wij jou hierin kunnen ondersteunen, doen we dat met alle liefde!

Lees meerBekijk stages

Wie wij zijn

Wij zijn Interns-Abroad. Een groep gemotiveerde, leergierige mensen met een gemeenschappelijk enthousiasme voor reizen en buitenlandse culturen. Al onze teamleden hebben in hun studententijd hun stage in het buitenland mogen doen. Van Engeland, tot Dubai en van Zuid-Afrika tot Nieuw Zeeland. Deze ervaringen hebben zo’n impact op ons gemaakt dat we hebben besloten dat elke student deze kans ook moet krijgen. Met name die student die er nog over twijfelt of die student waarbij het idee nog helemaal niet is opgekomen. Stage lopen in het buitenland is voor iedereen!

Met ons bedreven team achter je is er geen (land)grens aan wat je kunt bereiken! Wij zijn toegewijd om je te helpen om een onvergetelijke ervaring te hebben. Ons team is professioneel en deskundig, en we zijn altijd beschikbaar om je vragen te beantwoorden en begeleiding te bieden. Wij geloven dat persoonlijk contact en betrokkenheid essentieel zijn, en we zullen er alles aan doen om je te ondersteunen tijdens je stagereis. Met ons deskundige team achter je, is er geen grens aan wat je kunt bereiken! Wij willen jou een onvergetelijke tijd bezorgen en daarom zijn wij het perfecte stagebemiddelingsbureau voor jou. Met ons aan je zijde kun je je concentreren op het optimaal benutten van je ervaring en het opdoen van de vaardigheden die je nodig hebt om je carrière verder te ontwikkelen.

Waar we naar streven

Learn. Experience. Explore. Dit zijn de drie hoofddoelen die volgens ons horen bij een buitenlandse stage ervaring. Bij Interns-Abroad geloven we dat jouw succes, ons succes is. Ons doel is om zoveel mogelijk studenten te helpen een geschikte, leerzame stage in het buitenland (Europa of Azië) te vinden, zodat jij je vaardigheden kan ontwikkelen, internationale / intercontinentale ervaring opdoen en je professionele netwerk kan uitbouwen.

Echter, wij willen dat jij niet alleen werkervaring opdoet, maar de algehele ervaring van het ´tijdelijk emigreren´ beleefd. Door jou te begeleiden en te helpen deze spannende stap te nemen ervaar je nieuwe dingen die jou doen groeien. Ook op persoonlijk niveau. Tenslotte moedigen we je aan te ontdekken. Nieuwe culturen ontdekken, avonturen aangaan en je comfortzones te buiten gaan!

Wij zetten net dat stapje extra voor je om er voor te zorgen dat je alles hebt wat nodig is om te slagen in je buitenlandse stage. Naast het vinden van een passende stage, ondersteunen wij je ook met de rest van het proces. We bieden jou de mogelijkheid om advies te vragen aan mensen die zelf ook een stage in het buitenland hebben gelopen.

Bekijk stages

Hoe werkt een buitenlandstage
bij Interns-Abroad?

Uitgelichte stages

Stage Dubai

Stage Dubai – Online Marketeer

Voor een bedrijf in Dubai zijn we een opzoek naar een online marketing stagiair. Een marketingstage in Dubai is de perfecte manier om aan de slag...
Stage Koh Phangan

Stage Koh Phangan- Media Creator

Stage lopen op het tropische eiland Koh Phangan in Thailand? Voor een online magazine zijn wij op zoek naar een social media specialist...
stage lopen thailand

Stage Thailand – Pedagogiek

Voor een internationale school in Thailand zijn we opzoek naar een docent of pedagogisch medewerker in opleiding. Je gaat les geven aan kinderen...

No post found

Op zoek naar een stage in het buitenland?

Interns-Abroad biedt een groot aantal stages in verschillende bestemmingen in Azië en Europa.

Bekijk de bestemmingen