Stage Dubai.
Wat kun je verwachten?

Ben je aan het overwegen om in het buitenland stage te lopen, maar wil je iets meer weten over het stageland? Op deze pagina vind je wat nuttige informatie over stage lopen in Dubai.

Naast wat algemene info over het land krijg je hier ook een impressie over de cultuur en handige weetjes over waar je aan moet denken voordat je klaar bent om te vertrekken! Natuurlijk kun je voor meer informatie altijd contact met ons opnemen!

Stage Dubai

  • Geen passende stage? Geld terug!
  • Persoonlijk advies voor en tijdens je stage
Schrijf je nu in!
Stage Dubai

Stage Dubai

Los van een prachtig vakantieland is Dubai ook erg geschikt als stageland. Dubai is zeer actief met het aantrekken van jong talent en de bedrijven zullen je daar dan ook met open armen ontvangen. Het grote contrast tussen een lege woestijn en een levendige wereldstad is geweldig om te ervaren. Door het grote aantal toeristen leent de stad zich perfect voor een stage in hospitality zoals bij een restaurant(keten) of hotel. In Dubai worden je kennis en vaardigheden op de proef gesteld waardoor je veel zult leren tijdens een stage in Dubai. Deze waardevolle toevoeging op je CV zal vele deuren voor je openen tijdens je carrière! Bekijk het vacatureoverzicht voor stages in Dubai.

Stage Dubai : Bedrijfscultuur

Bij intercontinentaal stage lopen zul je over het algemeen was sneller een “cultuurshock” ervaren dan in Europa. Dit geldt ook voor de Verenigde Arabische Emiraten, waar Dubai zich bevindt. In Dubai kom je op tijd, en kom je pas na een goede dosis smalltalk ter zake. Anders dan in Nederland vermijd je gevoelige zaken zoals politiek, religie of seks. Persoonlijke ontmoetingen zijn essentieel. Schriftelijk contact alleen is niet voldoende. De Arabische bedrijfscultuur is persoonlijker dan in West Europa. Last but not least: leer een paar Arabische zinnetjes! ‘Assalaam alaykoem’ (letterlijk: vrede zij met u) is een traditionele islamitische begroeting en zal erg worden gewaardeerd!

Stage Dubai: accommodatie

Het vinden van je tijdelijke thuis, is de laatste stap voor je op stage in Dubai gaat. Als vast staat waar en wanneer je stage gaat lopen, gaan we hier mee aan de slag. Wij assisteren je hierbij door je te adviseren. Wij letten hierbij op prijs, locatie én niet geheel onbelangrijk: dat je terechtkomt op een plek die je leuk vindt, met veel medestudenten/stagiaires.

Het wonen in Dubai is iets duurder dan in Nederland. Je kunt op ook een campus gaan wonen waar je klein bedrag per dag betaalt. Ben je iets meer gesteld op je privacy, dan kun je een appartement huren voor een bedrag tussen de €650,- en €1000,- per maand. Dit is exclusief gas, water en licht.

Schrijf je nu in!
stage in Dubai

Extra informatie

Visum hulp
Om stage in Dubai te lopen heb je een visum nodig. Als jij je hebt ingeschreven en we hebben een stage voor je gevonden, is het tijd om hier mee aan de slag te gaan. Uiteraard assisteren wij je hiermee zodat jij zorgeloos aan je stage-avontuur kan beginnen.

Verzekeringen
Of je nou naar Frankrijk of Australië gaat: je blijft altijd in Nederland verzekerd als je minder dan acht maanden weg bent in één jaar. Daarnaast moet je ook nog een (reis)verzekering afsluiten voor het land waar je stage gaat lopen. Hier kun jij bijvoorbeeld kijken naar een Globetrotter verzekering van Allianz.

Cost of living
Ga er vanuit dat je tijdens je stage in Dubai maandelijks ongeveer €1200 kwijt bent aan vaste kosten zoals huur, eten, telefoon en leuke activiteiten. Dit is in het centrum van Dubai duurder dan in de buitenwijken.

Uitgelichte stages

Stage Dubai

Stage Dubai – Online Marketeer

Voor een bedrijf in Dubai zijn we een opzoek naar een online marketing stagiair. Een marketingstage in Dubai is de perfecte manier om aan de slag...
Stage Koh Phangan

Stage Koh Phangan- Media Creator

Stage lopen op het tropische eiland Koh Phangan in Thailand? Voor een online magazine zijn wij op zoek naar een social media specialist...
stage lopen thailand

Stage Thailand – Pedagogiek

Voor een internationale school in Thailand zijn we opzoek naar een docent of pedagogisch medewerker in opleiding. Je gaat les geven aan kinderen...

No post found

Staat jouw ideale buitenlandstage er niet tussen?

Staat het land of de stad voor jouw droomstage er niet tussen? Geen probleem! Laat ons weten waar in Azië of Europa jij graag stage wilt lopen, dan gaan wij voor jou aan de slag en op zoek naar de perfecte match.

Neem contact met ons op!