Stage Bali.
Wat kun je verwachten?

Ben je aan het overwegen om in het buitenland stage te lopen, maar wil je iets meer weten over het stageland? Op deze pagina vind je wat nuttige informatie over stage in Bali.

Naast wat algemene info over het land krijg je hier ook een impressie over de cultuur en handige weetjes over waar je aan moet denken voordat je klaar bent om te vertrekken! Natuurlijk kun je voor meer informatie altijd contact met ons opnemen!

Stage Bali

  • Geen passende stage? Geld terug!
  • Persoonlijk advies voor en tijdens je stage
Schrijf je nu in!
Stage bali

Stage in Bali

Bali, misschien wel het bekendste en meest geliefde eiland, en dat is niet voor niets! Een magisch eiland gelegen in het oosten van Indonesië. Bali is erg veelzijdig. Zo heb je parelwitte stranden, helder blauw water, indrukwekkende watervallen, prachtige groene rijstvelden en iedere dag sluit je af met een betoverende zonsondergang! Balinezen zijn erg vriendelijke en gastvrij. Vaak is iedereen welkom, kijk dan ook niet gek op als je uitgenodigd wordt op een bruiloft. Het eiland slaapt nooit en iedere avond is dan ook wel wat te doen! Dit klinkt toch super? Bekijk het vacatureoverzicht voor stages in Bali.

Stage Bali: Bedrijfscultuur

De cultuurverschillen tussen Indonesiërs (waarin Bali zich natuurlijk bevindt!) en Europeanen zijn zo groot dat je er een heel boek over zou kunnen schrijven. Waar onze cultuur gekenmerkt wordt door jachtigheid en punctualiteit en waar tijd geld is en afspraken precies dienen te worden nagekomen, zijn Balinezen relaxed en leven ze meer in het hier en nu. Een veel gehoorde uitspraak zegt genoeg; “jam karet” ofwel elastische tijd! Daarnaast zijn Indonesiërs gastvrije mensen. Het kost dan ook weinig moeite om met een vreemde aan de praat te raken. Het stellen van allerlei persoonlijke vragen over leeftijd, salaris, religie en andere privéaangelegenheden is in Indonesië erg normaal!

Stage Bali: Accommodatie

Het vinden van je tijdelijke thuis, is de laatste stap voor je op stage in Bali gaat. Als vast staat waar en wanneer je stage gaat lopen, gaan we hier mee aan de slag. Wij assisteren je hierbij door je te adviseren. Wij letten hierbij op prijs, locatie én niet geheel onbelangrijk: dat je terechtkomt op een plek die je leuk vindt, met veel medestudenten/stagiaires.

Het wonen in Azië is een stuk goedkoper als wonen in Nederland. Per maand betaal je tussen de €200 en €400. Voor dit geld heb je een appartement in een appartementencomplex met luxe faciliteiten zoals een fitness, zwembad en sauna. We raden studenten aan om pas een contract te ondertekenen als je er bent, zodat je de woonruimte zelf kunt beoordelen en of die voldoet aan je eisen.

Schrijf je nu in!
Stage in bali

Extra informatie

Visum hulp
Om stage in Bali te lopen heb je een visum nodig. Als jij je hebt ingeschreven en we hebben een stage voor je gevonden, is het tijd om hier mee aan de slag te gaan. Uiteraard assisteren wij je hiermee zodat jij zorgeloos aan je stage-avontuur kan beginnen.

Verzekeringen
Of je nou naar Frankrijk of Australië gaat: je blijft altijd in Nederland verzekerd als je minder dan acht maanden weg bent in één jaar. Daarnaast moet je ook nog een (reis)verzekering afsluiten voor het land waar je stage gaat lopen. Hier kun jij bijvoorbeeld kijken naar een Globetrotter verzekering van Allianz.

Cost of living
Ga er vanuit dat je tijdens je stage in Bali maandelijks ongeveer €650 kwijt bent aan vaste kosten zoals huur, eten en telefoon. Dit kan iets hoger uitvallen in populaire steden zoals Canggu.

Stages in Bali

Stage Bali - Content marketing

Stage Bali – Content Marketing

Stage in Bali? Het beroemde Indonesisch eiland dat bekend staat om zijn beboste vulkanische bergen, iconische rijstvelden en prachtige stranden...

Stage Bali – Pedagogie / sustainability

Indonesië kampt al jaren met razendsnelle ontbossing en plasticvervuiling. Voor een sustainability school op Bali zijn we op zoek naar een...
Stage bali canggu

Stage Bali – Marketing / Event management

Altijd al willen werken voor een internationaal bedrijf gevestigd in het zonnige Bali? Deze snel groeiende startup wil zich op de internationale...

No post found

Staat jouw ideale buitenlandstage er niet tussen?

Staat het land of de stad voor jouw droomstage er niet tussen? Geen probleem! Laat ons weten waar in Azië of Europa jij graag stage wilt lopen, dan gaan wij voor jou aan de slag en op zoek naar de perfecte match.

Neem contact met ons op!