Skip to main content

Locatie: Lissabon

Waar ga je werken
Ben jij helemaal fan van Portugal en lijkt het je leuk om stage te lopen in de bruisende stad Lissabon, de romantische stad Porto of het mooie Leiria? Deze startup helpt vluchtelingen en immigranten hun toekomst vorm te geven door meertaligheid en gelijkheid te promoten via dit programma. Het bedrijf brengt mensen die in steden in heel Europa zijn aangekomen, in contact met plaatselijke bewoners of nieuwkomers – zodat alle betrokkenen zich in de samenleving geïntegreerd voelen terwijl ze samen talen leren! Dit zorgt ervoor dat je als stagiair zowel sociaal als marketinggericht bezig zal zijn. Voel je je aangesproken en ben jij de B2B Sales/Marketing Intern die ze zoeken?

Wat ga je doen
Marketing en jij zijn een goed duo, je houdt ervan om sociaal bezig te zijn, je hebt een analytische en strategische geest, en je bent ook creatief. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, je bent positief en energiek en tegelijkertijd heb je verstand van cijfers. Je wilt leren en groeien in een omgeving die je de ruimte en vrijheid geeft om zelfstandig nieuwe dingen te proberen. Daarnaast vind je het belangrijk om aan de hand van je communicatie skills mensen en je omgeving te helpen.  

  • Bijdragen aan de planning en uitvoering van de algemene B2B-marketingstrategie
  • Creëer ondersteunend materiaal, waaronder: workshopinhoud, sjablonen voor social selling, e-mailsjablonen en rapporten
  • Geef ondersteuning bij onderzoek naar beste praktijken op het gebied van diversiteit, gelijkheid en integratie

Wat wij vragen

  • Je studeert in de richting van marketing, advertising of business  
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels en Portugees (C1+) 
  • Je bevat een sterke kennis van PowerPoint (of Google Slides) en het maken van professionele presentaties in het algemeen
  • Je bent leergierig en houd ervan om nieuwe systemen te ontdekken 
  • Je kan zowel in teamverband als zelfstandig werken 
  • Je hebt een analytische geest, je gebruikt gegevens om acties en toekomstige strategieën te verbeteren.  

Solliciteren
Zie jij jezelf al stagelopen in Portugal? Deze functie is beschikbaar in drie verschillende steden: Lissabon, Porto & Leira. Neem dan contact met ons op voor meer informatie of solliciteer direct!  

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze stage?

Neem contact met ons op of schrijf je in via ons inschrijfformulier.

Neem contact met ons op!Direct inschrijven