Stage Israël.
Wat kun je verwachten?

Ben je aan het overwegen om in het buitenland stage te lopen, maar wil je iets meer weten over het stageland? Op deze pagina vind je wat nuttige informatie over een stage in Israël

Naast wat algemene info over het land krijg je hier ook een impressie over de cultuur en handige weetjes over waar je aan moet denken voordat je klaar bent om te vertrekken! Natuurlijk kun je voor meer informatie altijd contact met ons opnemen!

Stage Israël

  • Geen passende stage? Geld terug!
  • Persoonlijk advies voor en tijdens je stage
Schrijf je nu in!
stage Israël

Stage in Israël

Israël is een land van immense natuurlijke schoonheid, een rijke historie, prachtige steden en geweldige mensen. In Israël kun je onder meer het historische Jeruzalem bezoeken, de heiligste stad ter wereld. Ook kun je je huid een schoonheid boost geven in de helende wateren van de Dode Zee. Tel Aviv zal waarschijnlijk de stad zijn waar het allemaal gebeurt. Deze stad die nooit slaapt is het economische hart van Israël en is ook de gezelligste plek om lekker wat te drinken met mede stagiaires of studenten! Tel Aviv zal tevens de stad zijn waar je stage zult lopen. Vooral in de Business, Marketing en IT sector is hier veel te vinden! Bekijk het vacatureoverzicht voor een stage in Israël.

Stage Israël: Bedrijfscultuur

Bij intercontinentaal stage lopen zal je over het algemeen was sneller een “cultuurshock” ervaren dan in Europa. Dit geldt ook voor Israël, al valt het hier erg mee. Wellicht omdat het was westelijker ligt. De Israëliërs spreken goed Engels en verwachten ook dat jij dit doet. Opvallend in Israël is dat informeel kleden hier erg normaal is, wat het koffer pakken straks lekker makkelijk maakt! Tenslotte dien je rekening te houden met de Sabbat; benader nooit een Israëliër met iets werk gerelateerd tussen vrijdag- en zaterdagavond.

Stage België: Accommodatie

Het vinden van je tijdelijke thuis, is de laatste stap voor je op stage in Israël gaat. Als vast staat waar en wanneer je stage gaat lopen, gaan we hier mee aan de slag. Wij assisteren je hierbij door je te adviseren. Wij letten hierbij op prijs, locatie én niet geheel onbelangrijk: dat je terechtkomt op een plek die je leuk vindt, met veel medestudenten/stagiaires.

Het wonen in Israël kost ongeveer evenveel als in Nederland. Je kunt op ook een campus gaan wonen waar je kleiner bedrag per dag betaalt. Ben je iets meer gesteld op je privacy, dan kun je al een appartement huren voor een bedrag tussen de €600,- en €900,- per maand. Dit is exclusief gas, water en licht.

Schrijf je nu in!
Stage in Israël

Extra informatie

Visum hulp
Om stage in Israël te lopen heb je een visum nodig. Als jij je hebt ingeschreven en we hebben een stage voor je gevonden, is het tijd om hier mee aan de slag te gaan. Uiteraard assisteren wij je hiermee zodat jij zorgeloos aan je stage-avontuur kan beginnen.

Verzekeringen
Of je nou naar Frankrijk of Australië gaat: je blijft altijd in Nederland verzekerd als je minder dan acht maanden weg bent in één jaar. Daarnaast moet je ook nog een (reis)verzekering afsluiten voor het land waar je stage gaat lopen. Hier kun jij bijvoorbeeld kijken naar een Globetrotter verzekering van Allianz.

Cost of living
Tel Aviv is een vrij dure stad. Je kunt ervan uitgaan dat je tijdens je stage in Israël ongeveer €1000,- kwijt bent aan vast kosten zoals huur, eten en telefoon. Uiteraard heb je dit zelf in de hand.

Uitgelichte stages

Stage Dubai

Stage Dubai – Online Marketeer

Voor een bedrijf in Dubai zijn we een opzoek naar een online marketing stagiair. Een marketingstage in Dubai is de perfecte manier om aan de slag...
Stage Koh Phangan

Stage Koh Phangan- Media Creator

Stage lopen op het tropische eiland Koh Phangan in Thailand? Voor een online magazine zijn wij op zoek naar een social media specialist...
stage lopen thailand

Stage Thailand – Pedagogiek

Voor een internationale school in Thailand zijn we opzoek naar een docent of pedagogisch medewerker in opleiding. Je gaat les geven aan kinderen...

No post found

Staat jouw ideale buitenlandstage er niet tussen?

Staat het land of de stad voor jouw droomstage er niet tussen? Geen probleem! Laat ons weten waar in Azië of Europa jij graag stage wilt lopen, dan gaan wij voor jou aan de slag en op zoek naar de perfecte match.

Neem contact met ons op!