Skip to main content

Locatie: Yogyakarta, Indonesië

Waar ga je werken
Is het jouw droom om tijdens je stage de wereld te verkennen? Nieuwe culturen te leren kennen en na werktijd te ontspannen in de mooie natuur van Indonesië? Slechts vijf jaar geleden opgericht, zijn ze al uitgegroeid tot een one-stop-dienst als het gaat om digitale marketing campagnes op social media platforms zoals Facebook en Instagram, evenals website design en branding.  

Je kunt meerdere kanten op, naast website development is er namelijk ook ruimte voor videomarketing, grafisch design en data entry services. Samenwerken staat centraal binnen het bedrijf, denk hierbij aan brainstormsessies waar je je ideeën kunt delen.  

Heb jij zin om samen met een jonge crew, naast het harde werken team activiteiten te ondernemen, iedere vrijdag te borrelen of in de pauze een spelletje op de PlayStation te spelen?  

Wat ga je doen
Tijdens je stageperiode zal je werkzaam zijn als HR assistent/ recruiter. Samen met andere collega’s zal je het huidige vacatureproces gaan verbeteren, je focussen op onze Academy en daarbij het aanbod aan interne opleidingen verbeteren en uitbreiden. Dit alles om het online imago van het bedrijf te optimaliseren. Je komt te werken op een shared office met vier andere bedrijven, waarvan alle bedrijven dezelfde directie hebben waardoor het zal aanvoelen als een groot team. Begeleid door Nederlandse projectmanagers. Je werkzaamheden zullen onder andere zijn:  

  • Jij bent verantwoordelijk voor het gehele werving en selectieproces, 
  • Wervingskanalen uitbreiden 
  • Samen met een team het opzetten van een interne academie 
  • Het bijhouden van sociale media kanalen  

Wat wij vragen

  • Studierichting in Business, Communicatie, HR, Toegepaste psychologie, Coding
  • Je bent spontaan, in voor avontuur en boordevol goede ideeën
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels (C1+)
  • Je bent een echte teamplayer

Solliciteren
Zie jij jezelf al in Indonesië stagelopen? Solliciteer of neem contact met ons op voor meer informatie en wij helpen je verder!   

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze stage?

Neem contact met ons op of schrijf je in via ons inschrijfformulier.

Neem contact met ons op!Direct inschrijven