Stage lopen in Singapore.
Wat kun je verwachten?

Ben je aan het overwegen om in het buitenland stage te lopen, maar wil je iets meer weten over het stageland? Op deze pagina vind je wat nuttige informatie over stage lopen in Singapore.

Naast wat algemene info over het land krijg je hier ook een impressie over de cultuur en handige weetjes over waar je aan moet denken voordat je klaar bent om te vertrekken! Natuurlijk kun je voor meer informatie altijd contact met ons opnemen!

Singapore

  • Geen passende stage? Geld terug!
  • Persoonlijk advies voor en tijdens je stage
Schrijf je nu in!

Stage lopen in Singapore
Singapore is één van de rijkste landen van de wereld en wordt vaak beschreven als een van de veiligste en schoonste steden ter wereld. Niet gek dus dat het steeds populairder wordt onder Nederlandse studenten. In Singapore zijn veel internationale bedrijven gevestigd en is de voertaal Engels. Door de bloeiende economie is er veel vraag naar stagiaires. Naast dat je een geweldige tijd tegemoet gaat, staat een internationale stage ook nog eens ontzettend goed op je CV. Bekijk het vacatureoverzicht voor stages in Singapore.

Bedrijfscultuur
Zoals al eerder genoemd werd is Singapore een welvarend land en daarbij hoort hard werken. Niet veel vergaderen maar daadkrachtig te werken gaan kenmerkt Singapore. Is er niet genoeg ruimte? Dan bouw je maar omhoog. Licht er een snelweg in de weg? Geen probleem we gaan er wel omheen. Singapore kent veel internationale bedrijven met mensen van over de hele wereld waardoor de bedrijfsvoering er verschillend aan toe kan gaan.

Accommodatie
Het vinden van je tijdelijke thuis, is de laatste stap in het bemiddelingsproces. Als vast staat waar en wanneer je stage gaat lopen, gaan we hier mee aan de slag. Wij assisteren je hierbij door je te adviseren. Wij letten hierbij op prijs, locatie én niet geheel onbelangrijk: dat je terechtkomt op een plek die je leuk vindt, met veel medestudenten/stagiaires.

De accommodatie kosten verschillen natuurlijk per stad en liggen ook aan de gestelde eisen. Het is mogelijk om in een one-bedroom studio te wonen voor zo’n €700 per maand. Voordeel van dit soort accommodatie is dat je vaak in een complex leeft met andere studenten.

Schrijf je nu in!

Extra informatie

Visum hulp
Om stage in Singapore te lopen heb je een visum nodig. Als jij je hebt ingeschreven en we hebben een stage voor je gevonden, is het tijd om hier mee aan de slag te gaan. Uiteraard assisteren wij je hiermee zodat jij zorgeloos aan je stage-avontuur kan beginnen.

Verzekeringen
Of je nou naar Frankrijk of Australië gaat: je blijft altijd in Nederland verzekerd als je minder dan acht maanden weg bent in één jaar. Daarnaast moet je ook nog een (reis)verzekering afsluiten voor het land waar je stage gaat lopen. Hier kun jij bijvoorbeeld kijken naar een Globetrotter verzekering van Allianz.

Cost of living
Ga er vanuit dat je maandelijks ongeveer €850 kwijt bent aan vaste kosten zoals huur, eten, telefoon en kleren. Vooral de huurprijzen verschillen natuurlijk erg per buurt. In Singapore is het raadzaam om je huisvesting buiten het centrum te zoeken!

Uitgelichte stages

Stage Dubai

Stage Dubai – Online Marketeer

Voor een bedrijf in Dubai zijn we een opzoek naar een online marketing stagiair. Een marketingstage in Dubai is de perfecte manier om aan de slag ...
Stage Koh Phangan

Stage Koh Phangan- Media Creator

Stage lopen op het tropische eiland Koh Phangan in Thailand? Voor een online magazine zijn wij op zoek naar een social media specialist. ...
stage lopen thailand

Stage Thailand – Pedagogiek

Voor een internationale school in Thailand zijn we opzoek naar een docent of pedagogisch medewerker in opleiding. Je gaat les geven aan kinderen ...

No post found

Staat jouw ideale buitenlandstage er niet tussen?

Staat het land of de stad voor jouw droomstage er niet tussen? Geen probleem! Laat ons weten waar in Azië of Europa jij graag stage wilt lopen, dan gaan wij voor jou aan de slag en op zoek naar de perfecte match.

Neem contact met ons op!