Skip to main content

Locatie: Porto, Portugal

Waar ga je werken
Is werken als een copywriter helemaal jouw ding? Hou je ervan om artikels, post en blogs te schrijven, en wil je dit doen in het zonnige Portugal? Dit bedrijf is werkzaam in de bruisende stad Lissabon, het romantische Porto of de mooie stad Leiria. Daar helpt dit bedrijf vluchtelingen en immigranten hun toekomst vorm te geven door meertaligheid en gelijkheid te promoten via dit programma. Het bedrijf zorgt ervoor dat mensen die in Europese steden zijn aangekomen in contact worden gebracht met plaatselijke bewoners of nieuwkomers – zodat alle betrokkenen zich in de samenleving geïntegreerd voelen terwijl ze samen talen leren! Wil jij je passie van copywriting laten zien en daarnaast sociaal bezig zijn? Dan is deze stage misschien wel iets voor jou. 

Wat ga je doen
Je bent een schrijftalent die aan de hand van korte of lange teksten iemand wil raken, betrekken en motiveren. Dit doe je aan de hand van een uitstekend schriftelijke taalbeheersing. Je bent dus een kei in Engelse spelling en grammatica. Het liefste zou je zelfs dit stagestuk op je eigen manier willen herschrijven.  

  • Je gaat ervoor zorgen dat de ‘brand voice’ van het bedrijf consistent is in alle communicatiekanalen
  • Je creëert, bewerkt, publiceert en deelt interessante content op onze social media-accounts  
  • Je gaat het digitale marketingteam bijstaan door beknopte, overtuigende teksten voor digitale advertenties op te stellen
  • Je gaat keyword research doen naar nieuwe zoekwoorden en het optimaliseren van bestaande zoekwoorden om traffic te genereren 

Wat wij vragen

  • Je volgt een studie in de richting van content marketing, digital marketing
  • Je hebt een passie voor schrijven en communiceren 
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels (C1+), andere talen zijn een pré
  • Je hebt een basiskennis van SEO-concepten en –praktijken 
  • Je hebt een commerciële, stimulerende schrijfstijl die zorgt voor retentiemarketing.  

Solliciteren
Zie jij jezelf al stagelopen in Portugal? Deze functie is beschikbaar in drie verschillende steden: Lissabon, Porto & Leiria. Solliciteer dan direct of neemt contact met ons op voor meer informatie!  

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze stage?

Neem contact met ons op of schrijf je in via ons inschrijfformulier.

Neem contact met ons op!Direct inschrijven