Skip to main content

Locatie: Bangkok

Waar ga je werken
Stage lopen in Thailand is voor velen een droom die uitkomt en al helemaal in Bangkok, waar altijd wat te doen is. Bangkok is een van de mooiste steden in Zuidoost-Azië. De skyline van de stad wordt onderbroken door torenhoge wolkenkrabbers en glinsterende tempels, terwijl het in de straten wemelt van de levendige markten en heerlijke straatgerechten. Jij komt te werken in een centraal gelegen PR-bureau. Het bedrijf is een PR-adviesbureau voor startups, disruptors en blue-chip merken in Thailand en omliggende regio. Ze maken deel uit van het PR netwerk met 30+ partners die zich over de hele wereld uitstrekt. Hun focus ligt op strategie en merkcommunicatie met diensten variërend van public relations, marketing, interne communicatie en direct marketing tot event management.

Wat ga je doen
Jij communiceert vloeiend in Engels en hebt een goed begrip van de basisvaardigheden van mediarelaties, sociale media, en een vermogen om verantwoordelijk om te gaan met het team en klanten. Ook heb je een goed beoordelingsvermogen. Wat je verder doet:

  • Stelt basismateriaal op voor public relations en sociale media, waaronder nieuwsberichten,

berichten, media alerts, fact sheets en ander materiaal;

  • Creëren en bewerken van content voor in-house of client brand(s) in meerdere formaten, zoals video, tekst en afbeeldingen;
  • Marktonderzoek ter ondersteuning van het project en de activiteiten van de klant
  • De stagiair zal ondersteuning bieden bij het maken van rapporten voor interne merken en klanten.

Wat wij vragen

  • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels
  • Je bent communicatief vaardig en werkt goed in teamverband;
  • Kennis van Adobe programma’s en video editing software is een plus;
  • Je bent een echte ‘problem solver’

Solliciteren
Zie jij jezelf al stage lopen in Bangkok? Klik dan snel op ‘’Solliciteer direct’’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze stage?

Neem contact met ons op of schrijf je in via ons inschrijfformulier.

Neem contact met ons op!Direct inschrijven