Skip to main content

Locatie: Bali

Waar ga je werken
Stage lopen in Bali! Het wereldberoemde Indonesisch eiland dat bekend staat om zijn beboste vulkanische bergen, iconische rijstvelden,  prachtige stranden en adembenemende koraalriffen. Een droom die uitkomt. Onze opdrachtgever is een `insiders gids´ voor het genieten van alle dingen op Bali en in de omgeving. Ze zijn een snel groeiend bedrijf dat werkt met een verscheidenheid aan klanten, van transport en verzekeringsmaatschappijen tot high-end resorts en grote merken. Ze zijn op zoek naar een gemotiveerde stagiair die creatief is, zelfstandig kan werken en deadlines kan halen. Tot de taken behoren onderzoek en het schrijven van artikelen (in het Engels), het maken van reels en TikToks en andere social media uitingen.

Wat ga je doen
Een stage bij dit bedrijf vraagt veel zelfstandigheid maar je krijgt er veel voor terug. Je krijgt de kans je hier op online marketing gebied te ontwikkelen tot een ware pro, met name op het gebied van content marketing. Alles komt aan bod, van het schieten van foto’s en video’s tot het schrijven van teksten en dit alles samen te voegen tot aantrekkelijke social media posts! Wat je gaat doen:

  • Je schrijft artikelen en blogs voor de website en andere kanalen
  • Je creëert video/foto content voor Facebook, Instagram en TikTok
  • Er zijn mogelijkheden om een onderzoek te doe
  • Je optimaliseert de website voor zoekmachines (SEO)

Wat wij vragen

 • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels
 • Je bent erg goede vaardigheid met alle populaire socials: Facebook, Instagram en Tiktok
 • Bonus als je vaardig bent met fotografie, video en het editen ervan
 • Je houdt van zon & strand

Solliciteren
Zie jij jezelf al stage lopen op Bali? Klik dan snel op ‘’Solliciteer direct’’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteer direct

Tom Hoetink
Stage Specialist

Geïnteresseerd in deze stage, of heb je er een vraag over? Neem contact met mij op via onderstaande buttons! Vergeet niet de stagetitel even te vermelden!

E-mail mij!
Whatsapp mij!

Ben je geïnteresseerd in deze stage?

Neem contact met ons op of schrijf je in via ons inschrijfformulier.

Neem contact met ons op!Direct inschrijven