Skip to main content

Locatie: Zuid-Afrika, Kaapstad

Waar ga je werken
Ben jij opzoek naar een stage in Kaapstad?  Voor een startup die wereldwijd samenwerkt met organisaties om digitale leerervaringen te creëren, zijn we op zoek naar een web design stagiair. Werkend in kleine teams krijg je meer verantwoordelijkheid dan de gemiddelde stagiaires. In Kaapstad wonen veel andere dus het is makkelijk genoeg om snel in de swing of things te komen en vrienden te maken uit de hele stad. Naast een geweldige job op onze bedrijfsgerelateerde taken tijdens deze periode – wat inhoudt dat je ons helpt groeien door succesvolle strategieën die je in het verleden hebt geleerd te implementeren en nieuwe producten te ontwerpen – kun je ook de lokale cultuur verkennen via reisavonturen terwijl je af en toe wat zon opzoekt in een exotische omgeving; er zijn echt geen grenzen. Dus wil jij je leer avontuur combineren met reizen, ontdekken en ontwikkelen? Lees dan snel verder of solliciteer direct!

Wat ga je doen
Als stagiair bij deze leuke startup krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en wordt er pro-activiteit van je verwacht. Je zal meedraaien in de dagelijkse werkzaamheden en wordt onder goede begeleiding voorbereid op het bedrijfsleven. Daarnaast houd jij je bezig met: 

  • Creëren van allerlei soorten online media 
  • Ontwerpen, bouwen, content plaatsen, live zetten van websites en onderhouden van bestaande websites. 
  • Je werkt mee aan uiteenlopende projecten 
  • Ad hoc taken oppakken voor bestaande websites 

Wat wij vragen

  • Je volgt een studie op het gebied van webdesign 
  • Je bent niet bang om je mening te geven 
  • Enthousiast, nauwkeurig, kritisch 
  • Ervaring met WordPress is een pré 

Solliciteren
Zie jij jezelf al stagelopen in Kaapstad? Klik dan snel op ‘’Solliciteer direct’’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze stage?

Neem contact met ons op of schrijf je in via ons inschrijfformulier.

Neem contact met ons op!Direct inschrijven