Over ons

Interns-Abroad is een stagebemiddelingsbureau dat studenten helpt bij het zoeken van een passende stage en/of afstudeeropdracht in het buitenland, Azië of Europa. Ons team bestaat uit twee jonge, gemotiveerde mannen, die allebei stage hebben gelopen in het buitenland. Ons ultieme doel is om iedereen de kans te geven dit óók te ervaren en een fantastisch avontuur te beleven. Vooralsnog richten wij ons op (bijna) alle landen in Europa en Azië.

Een buitenlandstage is niet alleen een onvergetelijke ervaring en een echt avontuur, maar doet zoveel meer met je. Het is ontzettend goed voor jouw carrière, persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling van een taal. Het onbekende aangaan, nieuwe mensen leren kennen, kennis maken met verschillende culturen en zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Wij staan ervoor dat iedere student recht heeft dit te ervaren en als wij jou hierin kunnen ondersteunen, doen we dat met alle liefde!

Lees meerBekijk vacatures

Tom

Mijn naam is Tom, ik ben 27 jaar en heb de opleiding Small Business & Retail Management afgerond. Tijdens deze studie heb ik een stage gelopen in Engeland. Een onwijs leerzame, maar ook hele leuke ervaring en toevoeging op mijn studie. Ik wil iedereen kunnen laten ervaren hoe het is om in het buitenland stage te lopen.

Ik ben een tijd werkzaam geweest in de recruitment. Ik weet dus alles over het proces van werving en selectie. Dat in combinatie met mijn enthousiasme voor het continent Azië, maakt mij een gedreven stageconsultant binnen Interns-Abroad.

Frank

Ik ben Frank, 25 jaar en afgestudeerd in commerciële economie. Mijn stage heb ik mogen lopen in Nieuw-Zeeland. Die stage heeft mij overtuigd van de waarde van een buitenlandstage voor de persoonlijke ontwikkeling en de carrièrekansen.

Ik heb ervaring binnen de sales en ben vaardig in de acquisitie van opdrachten voor jou als student. Samen met mijn reislust, het liefst naar Zuidoost-Azië of centraal Amerika, maakt mij dat een enthousiaste stageconsultant bij Interns-Abroad.

Hoe werkt een buitenlandstage
bij Interns-Abroad?

Uitgelichte stages

Stage Dubai

Stage Dubai – Online Marketeer

Voor een bedrijf in Dubai zijn we een opzoek naar een online marketing stagiair. Een marketingstage in Dubai is de perfecte manier om aan de slag...
Stage Koh Phangan

Stage Koh Phangan- Media Creator

Stage lopen op het tropische eiland Koh Phangan in Thailand? Voor een online magazine zijn wij op zoek naar een social media specialist...
stage lopen thailand

Stage Thailand – Pedagogiek

Voor een internationale school in Thailand zijn we opzoek naar een docent of pedagogisch medewerker in opleiding. Je gaat les geven aan kinderen...

No post found

Op zoek naar een stage in het buitenland?

Interns-Abroad biedt een groot aantal stages in verschillende bestemmingen in Azië en Europa.

Bekijk de bestemmingen